Louise Fridh-Instruktör

Jag heter Louise och jag bor i Trelleborg. För snart två år sedan träffade jag Anders då jag gick grundkursen med min hund.  
När jag lyssnade på hans filosofi kring hundar och hundträning lät det logiskt, rätt och självklart för att nå det målet jag ville.
Jag och hunden Esso fick ett bra samarbete och en fin kontakt som jag är väldigt glad och stolt över.
När Anders frågade mig om jag ville gå som instruktörselev hos honom i 2 år nappade jag direkt. Det är spännande och kul att träffa alla ekipage och se dom växa tillsammans under en kurs.
Det ska vara roligt att ha och vara med sin hund. En fungerande vardagslydnad är grunden till det förhållandet.

Louise Fridh-Instruktör

Mikael Håkansson-Instruktörselev

Jag heter Mikael Håkansson och bor stax utanför trelleborg.
När jag 2012 skaffade min hund Svante så anmälde jag mig till grundkurs hos Östergrens Hundägarskola, ett val som jag absolut inte ångrar.
När Anders visade ute på planen och förklarade under teorin blev allting enkelt att förstå.
Under grundkursen fick jag fin kontakt med min hund och uppnådde målet som jag strävade efter. En hund som litar på mig och som jag i de flesta situationer känner att jag har kontroll på, med och utan koppel. En grundläggande vardagslydnad.
Anders och jag delar samma intresse för jakt och när vi en dag var ute och jagade frågade han mig om jag skulle vara intresserad av att gå som instruktörselev under 2 år. Valet kändes självklart och jag tackade ja direkt.
Att få se alla deltagarna och deras hundar utvecklas under kurstiden är både roligt och lärorikt.
En hund med fungerande vardagslydnad är viktigt för både hund och förare och gör vardagen enklare och mycket roligare.

Mikael Håkansson