Spara Meddelande
 

Captcha Bild


Monika Hajny : Grundkurs

"Här är det mycket att göra!" Det var Anders inledande replik när jag och Hero gjorde vår första runda på planen. "Jag vet, det är därför vi är här. Help me! , tänkte jag. Och det gjorde han! Några veckor senare är det fortfarande en del att göra, men den stora skillnaden är att jag nu har ett mycket bättre grepp om HUR jag ska göra och även varför. Många verktyg har man fått, så nu gäller det att förvalta dem rätt. Anders andas tough love, det är raka budskap, skarpa observationer, handfasta råd och mycket humor. Och när det kommer beröm, då vet man att man verkligen och äntligen :) gjort rätt. Väldigt lärorikt och underhållande! Tack snälla, Anders & Mikael, grymt bra jobbat! 

"

lördag, 01 december 2018
Norrman, illusionisten, gycklaren ( ): Vafalls!

Anders Österbenet!

Vi måste bli bättre på att hålla kontakten. Det var länge sen vi hördes! Hoppas allt är bra med dig och familjen!

Hälsningar Magnus Norrman, krigskamrat av Guds nåde


lördag, 05 maj 2018
Susanne Rydeström ( ): Kenzo Rottis Överaktiv

Hej Anders;

Har försökt nå dig på tfn flera ggr men inget svar.Jag har en Rottweiler som jag behöver hjälp med. Han är en snäll och glad hund men överaktiv. Det är fler än jag som påstår det.

Skulle uppskatta om du vill kontakta mig , vi känner igen varandra sedan tidigare. Bla,annat från formtoppen. Jag är också mamma till Tim Rydeström.

Mvh Susanne Rydeström

Mobilnr 0733392485


måndag, 03 oktober 2016
Maj-Lis o Bengt Åkesson ( ): Grundkurs

Vi har nu avslutat kursen tillsammans med springern Asta. Det har gått förvånansvärt snabbt att lära in nya moment och vi är mycket nöjda. Alla instruktörerna är väldigt skickliga på att uppfatta de misstag man gör med hunden. Teorilektionerna har också varit mycket givande och vi har fått ökad förståelse för hur hundar tänker och fungerar. Nu följer vardagen då vi måste fortsätta träningen och försöka vara konsekventa. Vi kommer att sakna Anders pipiga röst och festliga danser!


torsdag, 28 april 2016
Krystoffer Ceglinski ( ): Grundkurs

Avslutade precis den fantastisk kurs som ägare till hunden Nelly. Man märker direct på hunden att den vill jobba, lysna och göra saker mer korrekt än innan. Nelly tycker som ägarna att det är rolig att närvaro på planen med andra och titta och lysnar på oss mycket bättre än innan. Mycket tack Anders, Mickael och Ninna för den tid Ni läggde på oss och Nelly.


onsdag, 27 april 2016
 
Powered by Phoca Guestbook